Reclame op je auto


Wie auto rijdt, kan beamen dat dat niet goedkoop is. Brandstof, verzekering en natuurlijk niet te vergeten de wegenbelasting. Wat als je nu eens een deel van de kosten terug kan verdienen met reclame op je auto?

Je kunt je hiervoor inschrijven bij een reclamebureau die zich specifiek richt op deze vorm van reclame. Er zijn er meerdere te vinden op internet, waaronder Publicar of Reclame rijden in Nederland. In Belgiƫ kun je onder andere terecht bij Promocar. Check wel even de betrouwbaarheid. Als je moet betalen voor je aanmelding, haak dan af. Het is de bedoeling dat je wat geld gaat bijverdienen en niet om vooraf te betalen!

Hoe gaat het in zijn werk?

In de meeste gevallen wordt er een reclame sticker op de achterruit van je wagen aangebracht. Omdat deze sticker een een bepaalde transparantie heeft, wordt het zicht hierdoor niet belemmerd.Sommige reclamecampagnes vereisen stickers op de zijkanten en/of achterkant van de auto. Deze stickers worden gemaakt van een speciaal materiaal, waardoor de lak van de auto niet beschadigd.

Wat zijn de verdiensten?

Hoeveel je verdient met reclame op je auto hangt af van de lengte van de campagne en de afmeting van de sticker. In het geval van een kleine sticker op de achterruit zal je tussen de 20 en 30 Euro per maand verdienen. Als de sticker de gehele achterruit bedekt, kan dit al snel oplopen tussen de 60 en 100 Euro per maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten