online schrijven voor geld

Een zeer creatieve manier van bijverdienen is online schrijven voor geld. Als je een vlotte pen hebt en de Nederlandse taal goed beheerst, is dit een leuke bijverdienste voor zowel jong als oud. Er is altijd wel een onderwerp waar je over kunt schrijven.

Artikelen schrijven
Als we het over online schrijven hebben, kun je denken aan het artikelen schrijven voor artikel websites. Het doel van deze websites is het verstrekken van informatie op internet over de meest uiteenlopende onderwerpen. Als artikel schrijver ben je volledig vrij in het aantal artikelen dat je schrijft. Er is geen minimum of maximum aan verbonden. Er zijn wel een aantal standaard regels waaraan je artikel zou moeten voldoen. Een artikel van 50 woorden wordt doorgaans niet goedgekeurd.

Reviews schrijven
Ook reviews schrijven valt onder de noemer online schrijven. Een review is een mening over een bepaald product of bijvoorbeeld een vakantie. Doordat er reviews geplaatst worden bij producten kunnen potentiƫle kopers makkelijker een beslissing maken om product al dan niet aan te schaffen. Als jij ervaring hebt met bepaalde producten, deel ze dan! Je helpt anderen om een keuze te maken en zelf kun je er wat geld mee verdienen.

Inkomsten
Wat je verdient met het online schrijven is afhankelijk van een aantal factoren. De gouden regel voor het online schrijven is dat hoe meer je schrijft, hoe meer je verdient. Bovendien hanteert elke website waarvoor je kunt schrijven een eigen inkomsten systeem. Bij de ene website ontvang je een vast bedrag per goedgekeurd artikel, terwijl je bij de andere afhankelijk bent van de advertentie inkomsten of betaalt wordt per unieke bezoeker, waardoor deze inkomsten variabel zijn. Alle manieren hebben hun voor- en nadelen.

Vast bedrag
Als je een vast bedrag per artikel verdient, weet je altijd wat je verdient en kom je niet voor verrassingen te staan. Je hoeft je alleen in te schrijven bij de desbetreffende website en je kunt daarna direct aan de slag. Bij de meeste websites moet je eerst een bepaald bedrag verdiend hebben, voordat dit werkelijk op je rekening gestort wordt.

Schrijven voor een vast bedrag kun je bij: Thuistips

Advertentie inkomsten
Als je meedeelt in de advertentie inkomsten, zullen de inkomsten doorlopend zijn. Dit kan op langere termijn weer wat meer opleveren. Bij deze vorm moet je je niet alleen op de website inschrijven, maar ook bij het Google Adsense programma. Via een unieke ID, welke gekoppeld wordt aan de advertenties bij de door jouw geschreven artikelen, registreert Google Adsense het aantal klikken op deze advertenties en het bedrag dat elke klik waard is. Als je € 70,00 verdient hebt, schrijft Google het bedrag over op je bankrekening. Klik zelf nooit op de advertenties bij jouw artikelen, want Google maakt korte metten met fraudeurs.

Advertentie inkomsten kun je genereren bij:  
InfoyoLeerwiki  | ArtikeltjesShopcentral

Pay per view
Als je inkomsten genereert via het pay per view principe, zul je vergoed worden voor elke keer dat jouw artikel bezocht wordt. Om fraude tegen te gaan, moet dit bezoek moet wel een uniek bezoek zijn. Niet elk onderwerp levert even veel geld op. Financiƫle onderwerpen leveren doorgaans meer geld op dan andere onderwerpen.

Pay per view inkomsten kun je genereren bij: Infocash

Geen opmerkingen:

Een reactie posten