Betaalde mails lezen

De makkelijkste manier van geld verdienen op het internet is het ontvangen en lezen van betaalde mails. Deze manier van bijverdienen is voor iedereen geschikt, omdat het zo juist zo eenvoudig is. Rijk zul je er niet van worden, maar je kunt er wel een leuk extraatje mee verdienen.

Hoe werkt het?
Bedrijven zijn altijd op zoek naar potentiële klanten die eventueel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in een dienst of een product dat ze aanbieden. Daarom zien we reclames op tv, lezen we ze in tijdschriften en horen we ze op de radio. Ook op internet zien we reclames. Je kunt ze zelfs in je mailbox ontvangen en daar betaald voor krijgen. Dit proces loopt via de zogenaamde spaarprogramma's. Deze programma's worden betaald door verschillende grote en kleine bedrijven voor het verspreiden van hun reclames. Een spaarprogramma stuurt de reclame mails naar hun leden en delen vervolgens de geworven inkomsten. Zo onstaat er een win-win situatie voor alle partijen. De adverteerder heeft meer potentiële klanten bereikt, de spaarprogramma's hebben inkomsten verworven door het verspreiden van de reclames en de ontvanger krijgt betaald voor het lezen ervan.

Hoeveel verdient het?
Het geld dat je kunt verdienen met het lezen van betaalde mails is niet zo veel. Het meest bekende en best betaalde spaarprogramma op de Nederlands-Belgische markt is MoneyMiljonair. Je verdient daarbij 3 eurocent per ontvangen email. Dat lijkt heel weinig, maar als je ziet dat het ook zeer weinig tijd kost om de email te lezen (lees: openen en op een link klikken) valt het weer mee. Je moet het dan ook niet zien als volwaardige bijverdienste, maar gewoon als een extra beetje geld dat voor het oprapen ligt en je anders niet zou hebben. Een tip: Meld je bij meerdere spaarprogramma's aan om meer te kunnen verdienen!

Wanneer word ik uitbetaald?
Je word uitbetaald als je een bepaald bedrag verdiend hebt. Dit bedrag varieert van € 5,00 tot € 12,50. Deze regel bestaat er om de administratie te ontlasten. Als een spaarprogramma elke keer centen zou moeten overschrijven naar al hun leden, is de berg werk die daar bij komt kijken niet meer te overzien.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden door je in te schrijven bij de spaarprogramma's van je keuze. Je vult je gegevens in en vervolgens zal er een email naar je inbox gestuurd worden waarmee je je account kunt activeren. Als je account geactiveerd is, kun je beginnen met geld verdienen.

Meer spaarprogramma's
Crazymails  | Betaaldemails  | Zinngeld | OnlineCashen |

Bovenstaande spaarprogramma's zijn alleen toegankelijk voor leden die woonachtig zijn in Nederland en Belgie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten