Verkopen van tweedehands kleding

Een uitpuilende kledingkast vol met kleding die je niet meer draagt of te kleine kinderkleding waar je niemand in je directe familie- of vriendenkring blij mee kunt maken? Overweeg eens om deze kleding te verkopen, zodat je er een leuke verdienste aan overhoudt!

  • Je kunt kleding op internet verkopen op de speciale marktplaatsen of zoekertjes websites. Ook via 2handbrand.nl kun je via het marktplaats principe je kleding verkopen. Dit kan best wel een leuke cent opleveren. Het nadeel hiervan is dat je wat tijd kwijt bent om voor elk kledingstuk aparte foto's te maken en een aparte advertentie moet plaatsen.
  • Een andere manier van je kleding verkopen is aan handelaars die de kleding dan weer verkoopt in een tweedehands winkel. Zo'n verkoop levert een stuk minder op dan een verkoop via internet, maar je hebt er dan ook weinig werk aan. 
  • Check de rommelmarkt data van de gemeente waarin je woont. Misschien vindt je het wel leuk om op een rommelmarkt te zitten of heb je een zoon, dochter of familielid die tegen een deel van de opbrengst jouw kleding wilt verkopen?
Met een beetje creativiteit heb jij een opgeruimde kledingkast en een leuke cent om deze weer opnieuw aan te gaan vullen  :-)

1 opmerking:

  1. Mijn vrouw verkoopt al jaren tweedehands kleding op internet via Ebay en ze houdt daar nog een leuk bedrag aan over ook.

    BeantwoordenVerwijderen