Geld verdienen met reclame SMS

Door mijn ervaringen met Internet Marketing, kan ik me voorstellen dat de methode van SMS Marketing ook een gat in de markt is. Laten we dit even bekijken vanuit de positie van de adverteerder. Adverteerders zijn altijd op zoek naar potentiƫle klanten en zijn bereid veel geld te betalen om dit doel te realiseren. Denk maar aan een reclamespot op tv en reclames op internet. Reclame op mobiele telefoons kan hierbij niet achterblijven. Vooral als je weet dat bijna iedereen van 15 jaar en ouder in het bezit is van een gsm.

Op hun zoektocht naar potentiƫle klanten, komen adverteerders terecht bij tussenpersonen, welke helpen om deze klanten aan te leveren. Deze tussenpersonen worden hier voor betaald. En zo ontstaan de spaarprogramma's op internet en de websites die geld aanbieden voor het ontvangen van reclameboodschappen via SMS. Als je hier lid van wordt, verdien je geld voor het lezen van de reclameboodschappen, omdat de tussenpersoon dit geld, welke afkomstig is van de adverteerders, deelt met hun leden.

Aangezien ik geen ervaring heb met bedrijven die betalen voor het ontvangen van reclameboodschappen voor geld op mijn gsm, kan ik geen aanbevelingen doen. Wel heb ik over het Nederlandse 'Bellen met Bas' een aantal positieve reviews ontvangen. De Belgen onder ons kunnen eens een kijken op SMSProfit. Wellicht valt het eens uit te proberen?