Tips voor betrouwbaar thuiswerk

Toen ik vanmorgen het woord thuiswerk intypte in de zoekmachine van Google, vond deze maar liefst 3 620 000 resultaten. Dit is een enorm aanbod en het leert je dat er gigantisch veel thuiswerk-gerelateerde websites zijn. Thuiswerk is dan ook een enorm populair onderwerp, want zo'n aanbod op internet ontstaat alleen maar als er veel vraag naar is. Als je weet dat het aanbod van eerlijk en betrouwbaar thuiswerk beperkt is, is het soms niet evident om datgene te vinden wat bij je wensen aansluit. Om de zoektocht naar betrouwbaar thuiswerk te vergemakkelijken, hou dan de volgende regels in acht:

  • Betaal nooit voor thuiswerk. Het is de bedoeling dat je geld verdient. Een investering is dus not-done.

  • Je kunt beter niet in zee gaan met mensen die je 25 euro per verwerkte email aanbieden. Dit zijn veelal oplichterspraktijken.

  • Kijk altijd goed naar de contactdetails en probeer na te gaan of de desbetreffende thuiswerkaanbieder ingeschreven  staat bij de Kamer van Koophandel. 

  • Bel ook niet naar 0900-nummers om aan thuiswerk te geraken. Dit zijn dure betaalde nummers en dienen vaak alleen maar voor geld op te strijken en niet om thuiswerk aan te bieden. 

  • Als een thuiswerkaanbieder het keurmerk thuiswerk draagt, kan je er vanuit gaan dat het betrouwbaar is, maar kijk voor de zekerheid toch nog altijd naar bovenstaande punten bij het aantreffen van dit keurmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten