Goedkoop winkelen met korting

Als jij nog steeds je aankopen in de winkels doet, zou je misschien eens kunnen overwegen om deze online te doen. Om een aantal redenen is het beter om deze op internet te doen:
  • Het spaart tijd, want je hoeft de deur er niet voor uit;
  • Je beschikt over een ruimer aanbod; 
  • Openings- en sluitingstijden bestaan niet; 
  • De prijzen zijn lager, want een internetwinkel heeft  minder kosten dan een echte winkel. Goedkoop winkelen dus.
  • Mogelijkheid tot winkelen met korting.
De mogelijkheid tot goedkoop winkelen met korting, oftewel cashback shopping, zullen we eens nader toelichten. Cashback shoppen is een waar fenomeen. In de Verenigde Staten en Engeland is al jaren populair en nu is deze hype ook naar ons land komen overwaaien. Als jij vaak aan het internetwinkelen bent, is het zeker de moeite om je in te schrijven bij een cashback site. Bij zo'n site krijg je een percentage over het aankoopbedrag terugbetaald. De eigenaar van de cashback website krijgt een vergoeding voor elke  klant die ze aanbrengen bij een internetwinkel. Deze vergoeding deelt hij met de consument, jij dus. Bij de grotere aankopen, zoals het boeken van een vakantie, kan dit bedrag flink oplopen. 
Er zijn een ondertussen al een behoorlijk aantal cashback sites. Een kleine greep uit het aanbod: 

Euroclix


BeRuby
Beruby is een gratis en naar jouw wensen personaliseerbaar portaal waarmee je geld kunt verdienen, want BeRuby deelt de inkomsten met zijn gebruikers. Door overeenkomsten met meer dan 200 partners, betaalt BeRuby je voor het bezoeken van een website, het registreren voor een newsletter of bij een website en voor een online aankoop. In andere woorden: je wordt betaald voor veel van je internetactiviteiten en  verdient daardoor contant geld. Ook mensen uit BelgiĆ« kunnen zich aanmelden. 

Shopfish!
Shopfish! is een website die de klant EXTRA korting geeft op online aankopen. Bijna 100% van de keren dat u een online aankoop doet bij een webwinkel  verdient hier iemand een commissie over. Deze commissie deelt ShopFish! met haar gebruikers. Hierdoor is het altijd voordeliger om via ShopFish! je online aankopen te doen. Om gebruik te kunnen maken van ShopFish dien je je eerst gratis aan te melden. Ook voor Belgische leden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten